Eu MollMunicipi

Neva al Carrer de la Cadernera d’Eu Moll en plena onada de calor

Es tracta del rodatge d'una pel·lícula protagonitzada per Adam Sandler per a Netflix

Alguna cosa s’està tramant al Carrer de la Cadernera del Port de Pollença i voltants, per la zona de Gotmar front a la rotonda d’Habitat, on fa aproximadament dos dies que tenen el trànsit tancat i està ple de camions i grues de rodatge.

Però els detalls més recents que ens arriben d’allà, és que avui al migdia, per irònic que sembli al comptar aquests dies amb l’onada de calor, el carrer i algunes cases estaven nevades. A més, s’ha establert un gran dispositiu de seguretat per tal de controlar i evitar l’accés dels més curiosos.

Tot i que en principi podria semblar que estaven gravant un anunci de la famosa franquícia McDonald’s, per haver-se pogut observar en els darrers dies, també en altres indrets del municipi, la famosa M tan fàcilment identificable amb la marca, finalment no s’ha tractat d’això, sinó d’una pel·lícula amb un fort product placement de la marca, com podem observar a la foto superior.

Així, segons ens han indicat diverses fonts a Som Pollença, es tracta del rodatge d’una pel·lícula, titulada “Hustle“, en la qual està treballant Palma Pictures per a la coneguda productora Netflix. Està protagonitzada pel famós actor Adam Sandler, el qual descobreix una futura estrella del bàsquet al carrer. Així s’explica el fort control que hi ha per la zona.

A continuació podeu veure algunes imatges del dispositiu muntat a la zona:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button