Municipi

Denuncien “Assetjament” policial sobre alguns bars i restaurants del municipi

Alguns restauradors es queixen de favoritisme i preferència dels policies sobre alguns locals de Plaça

Són ja un grapat els bars i restaurants del municipi que han posat de manifest el seu descontent davant la Policia i la pressió que fa aquesta sobre només alguns d’ells a l’hora d’aplicar las normes higièniques i de seguretat per mor de la Covid.

Així ens ho han fet arribar alguns dels restauradors afectats, baix l’anonimat, els quals afirmen que, sobretot a la Plaça Major de Pollença, “sempre som els mateixos locals als quals els municipals criden l’atenció si incomplim per descuit alguna mesura, per mínima que sigui quan tots els altres de la Plaça també ho fan”.

Insisteixen en que cada dia els agents revisen si compleixen les normes i que “tots els restaurants de la zona, en qualque moment hem posat alguna cadira de més o algunes taules estan més juntes del permès, però només se’ns controla a alguns locals concrets. “Creiem que és un agravi comparatiu un tema de preferències entre els propietaris daquests restaurants i els agents policials“.

Per altra part, també hem rebut queixes d’alguns pollencins sobre les condicions en què dónen servei alguns restaurants. En concret, un del Port de Pollença, el qual “no és que en algun moment puguin tenir algun oblit i incomplir alguna norma, sinó que durant tot el vespre hi arriba a haver moltes taules que sobrepassen el nombre màxim de persones que poden acollir i, fins i tot, tenir algun cambrer que no porta mascareta“, ha explicat una clienta indignada.

És per això que els propietaris dels locals afectats demanen que se’ls tracti a tots per igual: “entenem que s’han de controlar aquestes mesures però si s’ha de cridar l’atenció per no complir les normes, que es faci, però a tots els que ho fan i no només a uns pocs”.

A més, han afegit que “tots tenim ganes de fer feina després d’aquests mesos tan durs i, ara que pareix que va millorant la situació turística i que podem treure més beneficis, no és de grat que hi hagi locals que, per qüestions de favoritisme, en surtin privilegiats”.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. Si només fos amb el bars!!! Lo de la Policia de Pollença comença a no tenir nom. Hi ha qui pot fer el que vol, saltar-se totes les normes i no passa res, despres altres controladissims, aquets darrers no devem pagar a qui toca!! I si això ho veu tothom es ben segur que ells ho han de veure per tant es favoritisme clar. I no nomes passa amb els bars!

Back to top button