Municipi

Caterina Pascual, de camí a l’èxit: finalista de la 3ª edició del Mallorca Design Day

Ha quedat entre els sis finalistes que optaran per ser els guanyadors de la categoria Balear

Ja fa quasi dos mesos, vos contàvem que la pollencina Caterina Pascual Cladera es dirigia a presentar el seu projecte de moda a la passarel·la ADLIB d’Eivissa, de la qual havia quedat finalista. Però les bones notícies per a la pollencina no deixen d’arribar, ja que ara ha estat sel·leccionada com a una de les sis finalistes en la categoria Balear de la tercera edició del Mallorca Design Day.

El Mallorca Design Day és un certamen que té l’objectiu de donar a conèixer i promocionar els nous talents del món del disseny a nivell internacional. Així, d’entre un total de 47 propostes rebudes d’arreu del món- Mèxic, Estats Units, Itàlia, Xile o Equador-, s’ha seleccionat la de Pascual, junt a cinc més, amb el seu treball titulat SALS. Caldrà esperar però, al 24 de setembre per saber si la seva proposta n’ha resultat guanyadora, a través d’una desfilada virutal.

Caterina Pascual junt a altres finalistes
Font: web Mallorca Design Day

SALS, un projecte que cerca plasmar serenitat, pau, força i minimalisme

Tal i com ens ha explicat la mateixa dissenyadora, baix la temàtica d’enguany “Save the Sea”, ha elaborat una col·lecció amb un total de 8 looks, els quals estan inspirats en l’arena, on hi podem trobar des de faldes, jaquetes, vestits o calçons, entre altres.

Molt contenta i feliç d’haver aconseguit quedar finalista d’aquest concurs. És el segon al que m’he presentat i en els dos he aconseguit molt bons resultats. Això em fa sentir molt orgullosa del meu treball.

Caterina Pascual

Amb aquest projecte, ha apostat per reivindicar la importància de l’arena, promovent una concienciació davant la seva exagerada extracció de moltes platges, per tal de protegir-la i preservar-la. A partir d’aquí, la col·lecció utilitza els colors derivats d’aquest component en diferents textures. També ha fet ús de la forma “S”, la qual representa el moment en que les ones xoquen contra l’arena.

També és important dir que, a l’hora de confeccionar les peces, ha emprat teles reciclades a través de la tècnica patchwork, amb la idea de recrear el conjunt de pedres, roques, restes marines que les ones arroseguen fins la vorera. A més a més, ha inclós a la col·lecció un look talla 42/44 per visibilitzar la diversitat de talles.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han confiat en jo quan ni jo ho feia. Especialment als meus pares i la meva germana, a qui estic totalment agraïda per tot el recolzament que m’han donat aquí a casa amb el que m’he proposat i per animar-me sempre a presentar-me a aquests concursos i donar-me força. Ells també són part de SALS, són part de jo.

Caterina Pascual
Un esboç de la proposta SALS, la qual encara no es pot desvetllar
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button