Municipi

Aprovades les tres distincions de la Patrona 2021

Els reconeixements seran per a Joan Forcades, germanes Missioneres dels Sagrats Cors i la marca Me de Pollença

Avui l’Ajuntament ha aprovat, per una àmplia majoria, la concessió de les distincions de la Patrona 2021, un esdeveniment que té lloc cada any amb l’objectiu de reconèixer persones o entitats que hagin contribuït o contribueixen a enaltir i projectar el municipi.

L’acte tindrà lloc el 2 d’agost a les 20h al Claustre de Sant Domingo i, aquest any, els reconeixements seran per a Joan Forcades, les germanes Missioneres dels Sagrats Cors de Pollença i la marca Me de Pollença. Anem a conèixer-los un poc més.

Joan Forcades Pons, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i fou el primer professor llicenciat en Educació Física que arribà a l’IES Guillem Cifre de Colonya. Cap al 2002, creà el cicle formatiu de grau mitjà d’Activitats fisicoesportives en el medi natural i, més envant, al 2004, posà en marxa el grau superior d’Activitats fisicoesportives.

Les Germanes Missioneres dels Sagrats Cors de Pollença, per la seva part, van fundar la seva casa covent al municipi dia 3 de maig del 1921, quan només eren una comunitat formada per sis monges. Així, “les monges noves”, tal i com són conegudes a Pollença, basaven la seva fundació en tres pilars fonamentals: educació, catequesi i atenció als malalts.

Finalment, la marca Me de Pollença és un projecte que va nèixer al 1999 amb la iniciativa d’un grup de ramaders locals disposats a produir d’acord amb els nivells de qualitat que establia el reglament, així com també complia una important funció de gestió mediambiental dins el marc de la Serra de Tramuntana. Així, la Cooperativa Pagesa de Pollença posà en marxa la comercialització d’aquesta carn amb un èxit més que notable, oferint un producte de qualitat que s’ha vist afectat recentment per l’aparició de la llengua blava a les Illes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button