MunicipiPolíticaUnides Podem

Unides Podem fa una donació amb l’excedent de sou de l’any 2020

S'han beneficiat 5 associacions/projectes del municipi

Unides Podem Pollença ha fet una donació de l’excedent de sou de l’any 2020. Aquest excedent, han explicat, “prové de la diferència entre les antigues retribucions per ser portaveu d’un grup municipal (legislatura 2015-2019, 6.000€ bruts anuals) i les noves retribucions (8.400€ bruts anuals, una vegada conegudes les obligacions tributàries del nostre regidor), després de l’increment dels sous i dietes que va realitzar l’equip de Govern de dretes, amb el qual des d’Unides Podem Pollença no estam d’acord”.

Així, tal i com s’anuncià quasi des del principi de la legislatura 2019-2023, van decidir que aquest excedent es donaria a: entitats socials de Pollença o a projectes de caràcter social, cultural, esportiu, artístic, etc., que lluiten pel bé comú i els realitzin persones del poble.

“Enguany, fets els càlculs sobre les retribucions de l’any 2020, el resultat ha concluït en un excedent de 1.700€ que s’han repartit en 5 associacions/projectes“, ha exposat el grup. Els beneficiats són:

  • Associació Cultural Cap de Fibló: entitat sense ànim de lucre que realitza projectes i actuacions enfocades a la conservació, manteniment i defensa del medi natural. Ha rebut 400€.
  • Associació d’Artesans de Pollença: cerca potenciar l’artesania local i defensar la Pollença artesana. Ha rebut 400€.
  • Club Esportiu de Patinatge de Pollença: club jove amb ganes de crèixer. Ha rebut 400€.
  • Associació Cat Protection Pollença: s’encarrega de la cura i manteniment de diverses colònies felines del municipi. Ha rebut 400€.
  • Món Verd: pàgina web de divulgació científica i social sobre esdeveniments importants d’altres països i del nostre en relació al medi ambient. Ha rebut 100€.
Font: web Unides Podem Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button