Municipi

El Consell de Mallorca llança una campanya promocional per promoure el turisme a l’illa

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha explicat quin és l'objectiu de la campanya

El Consell de Mallorca, juntament amb l’operador de viatges especialitzat en Carib i Illes, Newblue, presentaren ahir una acció per desenvolupar una campanya de publicitat per generar un gran impacte promocional de Mallorca dins el mercat espanyol.

Segons explicaren la presidenta del Consell, Catalina Cladera, el conseller de Turisme, Andreu Serra, i el conseller delegat del grup World2Meet, al qual pertany Newblue, Gabriel Subías, es tracta d’una estratègia dissenyada que es portarà a terme a través d’una forta campanya de publicitat en diferents mitjans -ràdio, cadenes de televisió en línia, revistes lifestyle líders en el mercat, la plataforma Movistar+ i xarxes socials-. A més, s’elaborarà material promocional -bànners, espots, vídeos, reportatges i branded content- i una newsletter que serà enviada a 8.000 agències de viatges d’Espanya i Portugal.

La feina de promoció del Consell ha estat clau per poder obrir temporada i la intensificam per poder-la allargar, amb un pla de xoc que té com a objectiu incentivar l’arribada de turistes. Serà una campanya durant tot juliol centrada en el turisme nacional, un dels prioritaris per a Mallorca, tenint en compte sempre que ho hem de fer amb prudència i mantenint les garanties de seguretat.

Catalina Cladera

La campanya es basa en un paquet d’hotels de Mallorca que han estat seleccionats amb ofertes per tot l’estiu. A més a més, si la reserva es fa abans del 31 de juliol, s’inclouran sense cost addicional els trasllats des de l’aeroport i cap a aquest.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button