Municipi

Bus interurbà, tren i metro gratuït pels menors de 16 anys

Es pretèn fomentar l'ús del transport públic entre els més joves

A partir de la segona quinzena de setembre, el Govern oferirà els serveis de bus interurbà, tren i metro de forma gratuïta pels joves menors de 16 anys, lo qual també ajudarà a consolidar la integració tarifària de transport interurbà de busos i tren del TIB i el servei urbà de transport de l’EMT de Palma.

Fins ara la gratuïtat era fins als 12 anys, però ara s’amplia als 16, per tal d’incentivar l’ús del transport públic entre els més joves i que es converteixi en un hàbit. Això beneficiarà a prop de 12.000 joves que actualment ja utilitzen el servei, amb l’objectiu que aquest nombre de persones vagi augmentant progressivament.

Així doncs, els menors titulars de la targeta TIB no hauran de fer cap canvi, ja que es farà de forma automàtica des del moment en que la norma entri en vigor. Cal recordar, però, que per poder beneficiar-se de la nova mesura, s’ha de posseir la targeta intermodal.

D’aquesta manera, els menors d’aquesta edat podran viatjar i transbordar gratuïtament entre els serveis del TIB i tots els busos de l’EMT.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button