MunicipiSalut

Ja pots descarregar-te el certificat digital COVID amb l’app de Cita Prèvia del GOIB

Demostra si estàs vacunat, has passat la covid o tens una PCR negativa

L’aplicació de Cita Prèvia del GOIB, desenvolupada per la Fundació BIT, ja permet descarregar el certificat digital COVID, tant per a sistema operatiu Android com per a l’IOS.

Aquest certificat és una acreditació vàlida en tots els països de la Unió Europea i serveix per demostrar que una persona ha estat completament vacunada, ja ha passat la covid dins els sis mesos anteriors o que compta amb una PCR feta hores abans d’expedir-se el document. Amb això, es podrà comprovar que es compleixen els requisits per a accedir a un país de la UE, així com també acreditar la situació del viatger en els controls a l’entrada a Balears.

Per a poder obtenir el document, és necessari que l’usuari verifiqui la seva identitat amb el certificat digital o el DNI electrònic. Un cop fet això, es podrà descarregar el document sol·licitat o bé demanar l’expedició del mateix per la seva posterior recollida als punts habilitats per a fer-ho arreu de les Illes.

Cal recordar que hi ha altres formes d’obtenir aquest certificat digital COVID i és a través de la targeta sanitària de les Illes Balears en el Portal del Pacient amb el sistema Cl@ve, un certificat digital o DNI electrònic; a través del correu postal després de sol·licitar-lo a l’adreça que s’indica a la web; o als hospitals de Son Espases, Manacor, Inca, Mateu Orfila, Can Misses, Formentera i Centre de Salut Canal Salat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button