MunicipiPollença

Pollença, cinquè municipi espanyol amb més cases de lloguer turístic

Mallorca, per la seva part, es troba dins el top tres en relació a altres comunitats autònomes

Després que l’Institut Nacional d’Estadística hagi publicat les dades de les vivendes turístiques anunciades en plataformes digitals a Balears referents a febrer de 2021, aquestes es situen en un total de 27.703, havent-hi un total de 175.157 places. En relació al percentatge, es tradueix aquesta cifra en un 4,7%.

Així, les Illes Balears es troben en tercera posició pel que fa al llistat de províncies amb un major nombre de vivendes turístiques, per darrere Alicant (33.391) i Màlaga (31.736). Tot i així, cal remarcar que aquestes xifres han baixat en la majoria de comunitats autònomes respecte a l’agost de 2020.

Pollença destina un 23,22% de les seves vivendes al lloguer turístic

La majoria de les vivendes turístiques es troben situades als municipis costers i, en el cas de Mallorca, la corona amb el major nombre d’aquest tipus de vivendes se l’emporta la Serra de Tramuntana i Búger, una petita excepció.

Així, Pollença s’ha convertit, segons dades de l’INE, en el municipi que ocupa el cinquè lloc en la llista de municipis espanyols amb major percentatge de cases turístiques, comptant amb un 23,22%, el que es pot traduir a més de mil vivendes turístiques. Cal esmentar que aquesta llista està encapçalada per un altre poble mallorquí, Búger, del qual aquestes cases representen el 29,46%.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button