Site icon Som Pollença

Balears, la comunitat autònoma amb un major descens de l’atur

El mercat laboral de les Illes Balears continua la recuperació, havent registrat durant el mes de juny la incorporació de 67.014 persones al seu lloc de treball, situant-se així el nombre d’afiliats en 523.089, segons ha explicat avui Francina Armengol i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Això ha suposat el creixement més elevat que mai s’ha registrat a les illes amb un 14,7%, de forma que un de cada tres llocs de feina que es van crear durant maig a Espanya, un es va produir a les Balears.

Són dades que demostren que la recuperació econòmica de les Illes ha començat i això és gràcies a l’esforç fet per tota la ciutadania. Les dades laborals i turístiques ens conviden a l’esperança i ens permeten mirar el present i futur a curt i mitjà termini amb optimisme.

Francina Armengol

La davallada de l’atur respecte a maig ha estat d’un 17% col·locant-se així en un total de 62.749 persones, lo qual també “certifica que tenim temporada i que som la comunitat autònoma que impulsa la recuperació econòmica a tot l’Estat”, ha seguit Armengol.

Exit mobile version