Site icon Som Pollença

A les Illes tenim moltes coses, però poca aigua

Un any més, el Govern ha posat en marxa la campanya publicitària sobre l’ús responsable de l’aigua per fomentar l’estalvi i l’ús racional de l’aigua entre la població de les Illes Balears, tant de la ciutadania com dels visitants.

La campanya, que ha estat impulsada per la Conselleria de Medi Ambient i Territori, va començar ahir dilluns i tendrà una duració d’un mes, finalitzant dia 27 de juliol. L’espot s’emetrà en cinc idiomes diferents – català, castellà, anglès, alemany i francès – als aeroports de les Illes, per tal de conscienciar els visitants de la necessitat d’un ús responsable d’aigua durant la seva estada.  

La Conselleria de Medi Ambient i Territori treballa per la cura de l’entorn natural de les Illes Balears i per la sostenibilitat dels recursos propis. Assegurar la sostenibilitat dels recursos hídrics és vital durant tot l’any, però especialment necessari durant la temporada estival a les Illes, tenint en compte el creixement exponencial del consum d’aigua que es produeix en aquestes dates.

La finalitat d’aquesta campanya és fomentar l’estalvi i l’ús racional de l’aigua, atès que la situació de les reserves hídriques de les Illes Balears és preocupant. Per això, s’ha de tornar incidir en l’estalvi d’aigua com a millor eina per garantir-ne el subministrament.

Els objectius de la campanya són:

Pots veure l’espot a la part superior de l’entrada.

Exit mobile version