Municipi

A les Illes tenim moltes coses, però poca aigua

L’espot s'emetrà en diferents idiomes als aeroports de la comunitat per informar de la escassetat d’aigua

Un any més, el Govern ha posat en marxa la campanya publicitària sobre l’ús responsable de l’aigua per fomentar l’estalvi i l’ús racional de l’aigua entre la població de les Illes Balears, tant de la ciutadania com dels visitants.

La campanya, que ha estat impulsada per la Conselleria de Medi Ambient i Territori, va començar ahir dilluns i tendrà una duració d’un mes, finalitzant dia 27 de juliol. L’espot s’emetrà en cinc idiomes diferents – català, castellà, anglès, alemany i francès – als aeroports de les Illes, per tal de conscienciar els visitants de la necessitat d’un ús responsable d’aigua durant la seva estada.  

La Conselleria de Medi Ambient i Territori treballa per la cura de l’entorn natural de les Illes Balears i per la sostenibilitat dels recursos propis. Assegurar la sostenibilitat dels recursos hídrics és vital durant tot l’any, però especialment necessari durant la temporada estival a les Illes, tenint en compte el creixement exponencial del consum d’aigua que es produeix en aquestes dates.

La finalitat d’aquesta campanya és fomentar l’estalvi i l’ús racional de l’aigua, atès que la situació de les reserves hídriques de les Illes Balears és preocupant. Per això, s’ha de tornar incidir en l’estalvi d’aigua com a millor eina per garantir-ne el subministrament.

Els objectius de la campanya són:

  • Conscienciar la ciutadania de la importància de l’aigua com a recurs escàs.
  • Enviar un missatge de responsabilitat per tal d’aconseguir la disminució de la despesa d’aigua en les accions quotidianes.
  • Promoure la reutilització de l’aigua sempre que sigui possible.

Pots veure l’espot a la part superior de l’entrada.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button