Municipi

L’APP que t’informa sobre l’aforament i condicions de les nostres platges

Descobreix les condicions de les platges abans d'anar-hi

Platges de Mallorca és una de les apps més fiables pel que fa a controlar l’aforament en temps real. La nostra Illa disposa d’aquesta aplicació que permet escollir el municipi i comprovar quanta gent hi ha a les platges. Pot ser un nivell d’ocupació baix, mitjà o alt. Obre una hora d’actualització i l’aforament màxim recomanat a la zona.

Aquesta aplicació, impulsada per l’Ajuntament de Palma, facilita dades sobre el grau d’ocupació, les noves mesures de seguretat i distanciament social, l’aforament de les zones accessibles, les banderes i l’estat i la qualitat de les aigües. L’APP presenta un entorn senzill, que ofereix informació clara sobre l’aforament i les condicions de bany, a més d’indicar l’existència de passarel·les i plataformes accessibles. També es pot fer una recerca per municipi o visualitzar el conjunt de les platges de Mallorca.

El seu ús és molt senzill. Tan sols has d’entrar a l’aplicació i escollir el municipi que desitjis. Informa’t i col·labora per gaudir d’una platga segura.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button