MunicipiPollença

Avui, concentració feminista d’urgència a la Plaça Major

Els fets succeïts les darreres hores no han fet més que augmentar la urgència de la celebració d'aquesta manifestació

Amb el que portem d’any, ja són 18 les víctimes mortals per violència de gènere a Espanya. Però, tal i com hem pogut veure en les darreres hores, sovint el mal que es vol fer cap a la dona no acaba aquí i arriben pagant-ho els més innocents i petits, posant així de manifest el que es coneix com a violència vicaria.

És per això que el Moviment Feminista de Mallorca ha convocat d’urgència a tot el col·lectiu feminista per tal de posar de manifest la repulsa contra els feminicidis i infanticidis, a causa dels aconteixements succeïts en les darreres hores que no han fet sinó fer més necessari cridar en contra d’aquestes situacions.

Baix els hashtags #NiUnaMenys i #SiEnTocauAUnaResponemTotes , aquest moviment es concentrarà avui, divendres 11 de juny, a les 21h a la Plaça Major de Pollença. Es demana que els assistents vagin amb espelmes i roba negra.

Per tal de poder-ho dur a terme, tenint en compte la situació marcada per la Covid19, serà imprescindible que els participants facin ús de la mascareta així com respectin totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. si terrible que una madre mate a su hija de 4 años por venganza,en Sant Joan despi ,supongo que se refieren a eso verdad?

Back to top button