EducacióMunicipi

Els alumnes de l’institut organitzen una cursa solidària virtual per la Xarxa de Suport Mutu

També han dissenyat unes mascaretes que vendran per 5€ a favor de la xarxa

Els alumnes d’ESO de l’institut de Pollença organitzen una cursa solidària en format virtual a favor de les famílies de la Xarxa de Suport Mutu, la qual els altres anys, es feia de forma presencial. Es tracta d’un esdeveniment que forma part de l’assignatura de Projectes que tenen els alumnes de primer i segon d’ESO.

Per participar a la cursa, es vendran uns dorsals fets pels propis alumnes, que es podran adquirir, o bé a l’institut fins dia 18 de juny, en horari de 10.45h a 11.10h atesos pels mateixos alumnes, o bé via web, anant a recollir-los i pagar-los a Can Llobera Llar i Decoració o a Tartas al Alba, a Pollença i Port de Pollença, respectivament. Els dorsals poden adquirir-se per un mínim de 3€, podent aportar un donatiu major. També hi ha la possibilitat de fer-lo i no participar a la cursa.

El procés a seguir per a les persones que s’apuntin és el següent: s’estableix fins finals de juny per a poder fer la cursa, cadascú en la modalitat que més prefereixi, des de fer-la caminant, corrent, en bicicleta, i tot sols, acompanyats amb família, amics, etc. Hauran de fer ús del dorsal que se’ls hi haurà proporcionat, fotografiant-se i compartint la imatge a les xarxes socials amb els hashtags #MoutePerLaXarxa i #IESGCC. Tot i que fa pocs dies que s’han obert les inscpricions, de moment ja n’hi ha 200.

Com s’explicava anteriorment, els doblers aniran destinats a la Xarxa de Suport Mutu, una organització que es creà arrel del confinament i de la qual formen part famílies del municipi amb pocs recursos que es presten ajuda mutuament. La decisió d’elegir aquesta organització, és perquè enguany, des de l’institut, tant alumnes com professors, volien donar els diners recaudats a persones més properes, ja que els altres anys anaven destinats a associacions que es trobaven a altres països o eren més llunyanes.

A part d’això, també han posat en marxa una altra iniciativa solidària. I és que els alumnes de segon d’ESO han elaborat unes mascaretes que estaran a la venda a partir del 7 de juny per un preu de 5€. Les mascaretes aniran decorades amb un logotip escollit d’entre els fets per tots els alumnes i hi seran disponibles, de moment, en color negre, gris i blau. Tot i que encara s’ha de confirmar, podran adquirir-se a l’institut i a Llobera Llar i Decoració i Tartas al Alba.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button