Municipi

Balears, primer destí espanyol elegit pels turistes internacionals

Balears té la segona millor xifra d'incidència epidemiològica de tot l'Estat

Poc a poc, la desescalada lenta impulsada pel Govern va cobrant força i té certs resultats sobre el turisme de les Illes. I és que durant el passat mes d’abril, Balears fou el principal destí de tot l’Estat escollit per part dels turistes internacionals, amb un total de 124.674 arribades, lo qual es tradueix a un 19,8% del total. Així, un de cada cinc estrangers que viatjava a Espanya, principalment provinents d’Alemanya i de Suïssa, es dirigí al nostre arxipèlag, segons dades de l’INE.

Això, en part, ha estat fruit de la situació epidemiològica en la qual ens trobam actualment, situant-nos en els posseïdors de la segona millor xifra d’incidència de tota Espanya, fent així de les Balears, un dels destins més segurs del Mediterrani.

En relació a les xifres acumulades en recepció de visitants internacionals en el que portem d’any, les Illes Balears es situarien en el tercer lloc, per darrere de les Illes Canàries i Catalunya.

Així, pel que fa a la despesa turística, el mes d’abril (1.008€ de mitjana per turista) ha suposat més de la meitat de la mateixa en el que portem d’any, després d’haver-se duplicat respecte a març, segons ha indicat l’INE.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button