Site icon Som Pollença

Aquest estiu, Escola d’Estiu al Reial Club Nàutic

Font: RCNPP, a la regata d'aquest cap de setmana

Com cada any, el Reial Club Nàutic del Port de Pollença posa en marxa l’Escola d’Estiu 2021.

Per una part, hi ha les estades nàutiques per a nins d’entre 6 i 12 anys que vulguin aprendre del món nàutic, amb activitats com piraigua, vela, pesca, paddle surf, bigdup, entre altres.

Aquestes activitats multidisciplinars tenen l’objectiu de donar a conèixer als més petits els esports relacionats amb el mar i la natura. El curs començarà dia 28 de juny i durarà fina al 3 de setembre de 2021.

Les classes són setmanals, de dilluns a divendres amb un horari de 9h a 13h. Es limiten les places a un màxim de 24, havent-hi 8 alumnes per monitor, sempre hi quan s’hagin apuntat almenys 6.

Pel que fa als preus a les tarifes, els socis, fills i néts de socis tendran un preu especial. A més, a les inscripcions fetes abans de dia 14 de juny de 2021, se’ls hi aplicarà un 5% de descompte. Comptaran amb un 10% de rebaixa en el preu de la segona o successives setmanes i un 10% també en les inscripcions de germans.

Podeu fer les inscripcions online, a la pàgina web del RCNPP, on trobareu més informació.

Per altra part, també es posen en marxa les Estades Nàutiques Infantil, per als petits de 3 a 5 anys, on els més petits tendran un primer contacte amb el mar. La programació de la seva jornada comença a les 9h amb natació, seguit d’altres activitats i manualitats relacionades amb el mar.

La durada dels cursos, és igual que l’anterior: són setmanals i de dia 28 de juny fins al 3 de setembre, amb el mateix horari. Les places són limitades a 14 alumnes setmanals. Per a descobrir més informació, així com els possibles descomptes, visitau aquest enllaç.

Font: Facebook RCNPP
Exit mobile version