Eu MollMunicipi

L’Ajuntament i la Conselleria de Medi Ambient treballen junts per la millora de la Gola

S'ha renovat el conveni i es redactarà un pla director conjunt per als propers anys

L’Ajuntament de Pollença i la Conselleria de Medi Ambient del Govern, a través de l’Ibanat, s’han reunit per tal d’enllestir el nou full de ruta per a la gestió de la Gola, per lo qual es redactarà un pla director on s’agruparan les actuacions a dur a terme a la zona.

Entre dites actuacions, es troben les millores als observatoris i al tancament del parc, la neteja de les zones forestals, la millora de les zones verdes, l’increment de la seguretat de l’espai, la creació d’una àrea recreativa, la rehabilitació de marges, entre altres.

Treballam amb l’objectiu de millorar aquest espai natural i aconseguir que aquest lloc emblemàtic i amb gran valor mediambiental pugui gaudir-se per part dels visitants.

Batle de Pollença

Cal tenir en compte que l’Ajuntament únicament gestiona el Centre Turístic Ornitològic i no té competències d’actuació sobre la Gola. És per això que és important col·laborar conjuntament amb la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears per tal de poder dur a terme accions de millora.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button