Cala Sant VicençMunicipi

La primera edició de la Trail-Nordic Coves Blanques serà aquest cap de setmana

Les inscripcions romandran obertes fins demà dijous

La Secció de Muntanya, juntament amb l’Ajuntament de Pollença i l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç, organitzen pel proper dissabte, 29 de maig, la primera edició de la Trail-Nordic Coves Blanques.

Es tracta d’una cursa en la modalitat marxa nòrdica, molt practicada avui en dia al nostre municipi. El recorregut que seguirà, tindrà sortida des de Cala Molins, voltant per Can Botana i en direcció, després, cap al Maressar i cap a Coves Blanques. Un cop haver baixat de Coves Blanques, es dirigirà cap a les Coves de l’Alzinaret i cap a Cala Carbó fins a arribar a la rotonda, amb la posterior baixada fins la meta, un altre cop, a Cala Molins.

Es tracta d’una cursa circular que ronda els 11’8km amb un desnivell de 227m i que passa per tots els punts emblemàtics de la Cala. Està inclosa dins la Copa Balear de marxa nòrdica de la federació i, per lo tant, per competir la Copa has d’estar federat en muntanya, però tot i així, deixaran unes quantes places per a gent que no està federada i vulgui fer la Trail-Nordic d’aquest dissabte. Així els federats hauran de pagar un preu d’inscripció de 10€, mentre que pels que no hi estiguin, serà de 15€.

Des de l’organització s’han posat a disposició un total de 90 places, un nombre reduït però que també facilita la gestió a l’hora de complir i establir les restriccions de seguretat per mor de la Covid19. Tot i així, s’haurà de fer ús de la mascareta en els llocs de més aglomeració, com pot ser la sortida o la recollida del dorsal, entre altres.

Les inscripcions es poden fer a través d’elitechip.net i estaran obertes fins demà, dijous 27. La sortida serà a les 17.30h i la recollida de dorsals, al voltant de les 16.30h. S’espera que sobre les 19.30h-20h es pugui fer entrega de trofeus, premiant així als tres primers de cada categoria, les quals es desglossen en: Categoria Absoluta, Júnior, Promesa, Sènior, Veterana A, Veterana B, Veterana C, Veterana D.

Amb aquest esdeveniment també es vol ajudar a donar una mà als locals comercials i de restauració de la Cala, incentivant el consum per part dels espectadors, acompanyants i participants.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button