Municipi

La eMallorca Challenge, passarà per Pollença, ja té data

Serà el proper dijous 3 de juny quan el Desafiament de Movilitat Sostenible farà ruta per Pollença

La segona edició de la eMallorca Challenge inclourà a Pollença com a un dels punts dins del seu recorregut i ja podem posar data a aquest esdeveniment que tindrà lloc els propers 3, 4 i 5 de juny.

Es tracta d’un projecte que, basant-se en tres iniciatives– un fòrum de debat, una fira virtual i un Desafiament de Movilitat Sostenible-, persegueix un turisme sostenible, fomentant el creixement de les energies renovables i la descarbonització, cercant així una sostenibilitat integral i comú en tots els sectors productius de les Balears.

Pollença, un dels municipis de passada d’aquest esdeveniment

Tot i que la gran part d’actes que acollirà aquest projecte tindran lloc a Inca, una de les iniciatives en que es basa- el Desafiament de Movilitat Sostenible-, passarà per Pollença, sortint des d’Inca i recorrent també altres indrets de l’illa com ara Lluc, Alcúdia o Marratxí, entre d’altres.

A través de la prova, es preten donar visibilitat a la movilitat sostenible a través de les tecnologies d’automoció més recents, participant-hi així diferents vehicles elèctrics i híbrids que hi ha ara mateix al mercat.

El desafiament tindrà lloc dijous 3 de juny, partint els vehicles a les 10h del matí des de la caserna General Luque i en direcció a Lluc. A continuació es visitarà Pollença i després Alcúdia. La ruta seguirà fins el Puig de Santa Magdalena, finalitzant, l’horabaixa, en el mateix punt de sortida.

Es tracta d’una prova per equips no competitiva amb una cinquantena de vehicles que permetrà demostrar l’eficiència d’aquest tipus de cotxes, relaitzant proves dinàmiques, mesurant també el seu consum i regularitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button