Cultura
Destacat

El “Retorn” d’Anegats a Pollença inaugura un esperat i atípic Mythical Festival

La popular banda de rock actuarà al Claustre de Sant Domingo el proper dia 13 de juny

Confirmat i amb les entrades ja a la venda. El Mythical Festival s’inaugura a Pollença amb el retorn dels populars “Anegats” i el seu nou treball. Un esperat disc que arriba després de dos anys de silenci discogràfic. Tornen ells i torna també amb tota la seva plenitud el Mythical Festival de Pollença, que enguany es celebrarà d’una forma atípica per adaptar-se a les mesures sanitàries.

El cicle de concerts, organitzat per Balearslive i el suport de l’Ajuntament de Pollença, s’estructurarà mitjançant diversos concerts individuals que tendràn lloc al llarg de l’estiu. D’aquesta manera, els seguidors de bandes tant emergents com mítiques que es donen cita en el recital de pop-rock, podràn gaudir amb les màximes garanties de la música i l’espectacle en viu.

El 13 de juny a les 21:00 arranca el Mythical Festival amb l’actuació d’Anegats

Per inaugurar l’esperat festival pollencí d’enguany, el cartell és de luxe. La banda de rock mallorquina Anegats, que va resultar guanyadora de l’enquesta pública que vos vàrem proposar des de SomPollença, actuarà el proper dia 13 de juny a les 21:00 hores en l’imcomparable marc del Claustre de Sant Domingo. A causa de les restriccions sanitàries, només es posen a la venda, a partir d’avui mateix, 350 entrades; pel que s’estima que es completarà ràpidament l’aforament permès. Podeu adquirir la vostra a https://www.eventbrite.es/e/entradas-pollenca-anegats-presenten-retorn-156022237713 Aprofita que s’acaben!

Anegats interpretarà cinc temes en acústic en aquesta nova línea per la qual han apostat, encara que sense perdre essència i oferint a la vegada un repàs del seu repertori i els seus temes més mítics. Aquest serà el primer esdeveniment dell Mythical Festival, que oferirà cada concert en una ubicació diferent. Els propers concerts s’aniràn comunicant al llarg de la temporada.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button