Municipi

Pollença Cares organitza tallers perquè els més joves aprenguin a gestionar les emocions

Aquest mes de maig hi haurà quatre; dos al Port de Pollença i dos a Pollença per a nins i nines d'entre 9 a 16 anys

Pollença Cares, en col·laboració a Fabrica de Valientes han organitzat un total de quatre tallers; dos al Port de Pollença i dos a Pollença per a nins i nines per ajudar-los a treballar les seves emocions. La presidenta de Pollença Cares, Martina Sereneja, ens ha explicat que aquesta idea a sorgit arran de la Covid. “Aquests mesos els més joves també han patit molt mentalment. Per això, els volem ajudar a gestionar i treballar amb les seves emcocions”. 

Tant de Pollença Cares com des de la Fabrica de Valientes consideren que educar les emocions és una prioritat. “La intel·ligència que necessitem comença per donar Valor a què de veritat importa”. Els tallers seran unes divertides jornades “per entendre el poder de les emocions, potenciar la creativitat i la cultura de l’esforç, i ser valent com a forma de vida, gaudint amb innovadores dinàmiques per entrenar els nostres esquemes emocionals”, expliquen.

Algunes de les activitats que es duran a terme en els tallers són Escape Room d’emocions intel·ligents, missió possible: autoconeixement, comunicació no verbal, gimcana d’habilitats emocionals, reptes en equip d’atenció plena, etcètera.

Des de la Fabrica de Valientes expliquen que educar és “acompanyar els nostres fills a créixer com a persones. Ensenyar-los a esquivar les dificultats i problemes i que tinguin models d’identitat sans i Valents que tiri d’ells en una direcció positiva”.

Què tal gestiones les teves emocions? Com portes la frustració, la tristesa o la vergonya? Podràs treballar aquests sentiments a l’experiència creativa per sorprendre i emocionar, per entrenar, transformar i revolucionar la manera d’afrontar el dia a dia. Sereneja, fa una crida a què la gent s’apunti a través del correu electrònic office@pollensacares.org o al número de telèfon 659 011 198. El cost és un euro i al final de cada taller hi haurà un petit obsequi per als nens.

Dies i horaris dels tallers:

15 de maig CEIP Port de Pollença:

  • 10.00 a 13.00 hores de 9 a 12 anys
  • 15.30 a 18.30 hores de 13 a 16 anys

22 mayo CEIP Costa i Llobera:

  • 10.00 a 13.00 hores de 9 a 12 anys
  • 15.30 a 18.30 hores de 13 a 16 anys

A continuació, pots trobar el cartell oficial:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X