Municipi

Pollença entre els candidats a endur-se un any d’Internet d’alta velocitat gratis

Una multinacional vol ajudar a reactivar amb Internet l'economia de dos dels pobles més bonics d'Espanya

La multinacional espanyola de telecomunicacions ‘Eurona‘ s’ha proposat acabar amb la bretxa digital a les zones rurals amb Internet per satèl·lit. Per això, ha iniciat el compte enrere per reactivar amb una connexió d’alta velocitat l’economia de dos dels municipis de l’Associació Els pobles més bonics d’Espanya que participen en el concurs ‘Internet Patrimoni de Tots’.

Recordam que Pollença forma part d’aquesta Associació, juntament amb Alcúdia i Fornalutx. D’aquesta manera, Fornalutx, Pollença i Alcúdia a Mallorca són els municipis balears que poden participar en aquesta iniciativa que té l’objectiu de potenciar l’encant del seu patrimoni, els seus paratges, les seves tradicions, cultura i història a través d’una connexió a Internet de qualitat.

La multinacional, explica que l’arribada d’Internet d’alta velocitat contribueix a accelerar tres dels motors del turisme rural: els allotjaments, la gastronomia i els negocis relacionats amb el turisme actiu. Tot això, tenint en compte que els turistes ja no només utilitzen la connexió per trobar allotjament, sinó també per gaudir de tota classe d’activitats que suposen també un revulsiu per a les economies locals.

Termini per participar fins al 3 de maig

Els municipis que integren l’Associació Els pobles més bonics d’Espanya hauran de remetre abans del pròxim 3 de maig un vídeo de no més d’un minut de durada on veïns de totes les generacions comptin en primera persona com Internet d’alta velocitat pot canviar-los la vida, obrint noves oportunitats econòmiques o contribuint a donar major visibilitat al seu emblemàtic entorn. En definitiva, com Internet pot fer del seu poble bonic un indret “requetebonito”, com qualifiquen des de la multinacional.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

Back to top button