Municipi

L’historiador Jaume Llompart nou cronista de Pollença

Aquest matí s'ha fet oficial la plaça del pollencí, que treballarà en la crònica municipal dels anys 2006 fins a l'actualitat

Aquest matí han notificat a Jaume Llompart que és oficialment el nou cronista de Pollença. El pollencí, llicenciat en Història, ha estat l’elegit per contar la història i “tots els fets que ens marquen com a poble”, ens explica. Llompart diu que ha “estat un procediment una mica llarg, però ja està fet”.

El projecte es basa a fer una crònica municipal dels anys 2006 fins al 2021. I així, donar-li una continuïtat a la crònica municipal que va iniciar Miquel Bota Totxo l’any 1966, que continuà Bartomeu Vilanova entre els anys 1999 i 2005.

En línies generals, la idea de Llompart és “tractar tots aquells temes relacionats amb cultura, educació, urbanisme, demografia, medi ambient, turisme, política, benestar social, festes, esports i més”. Llavors, tots aquests fets històrics s’establiran per ordre cronològic dins cada mes amb la “intenció d’aportar notícies i imatges i cartelleria de tot els fets que ens marquen com a poble”, manifesta l’historiador.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button