EsportsMunicipi

Cap de setmana intens per l’esport pollencí

Resultats de CxMTomir, Bàsquet, futbol, volei, tennis, bàdminton i més

Cursa Tomir XX

En una prova on hagué 241 participants, els tres primers en arribar ho feren amb pocs minuts de diferència. El primer a estrenar la meta fou Alejandro Forcades, tardant un total de 2:15:02. En segon lloc arribà Biel Martínez 2:17:09 i, tan sols dotze segons després, Toni Melis en 2:17:21.

La primera dona en pasar la línia de meta fou Karina Gómez, amb un temps de 2:43:57, seguida de Asmaa Zamou en segon lloc amb 2:55:49 i Justyna Czop que va fer els 27 de la cursa en 3:11:35.

Aquí, pots veure tots els resultats.

Victòria per al Pollença i Port Futbol Club

Dissabte 27 l’equip ho donà tot a Consell, i s’endugué la victòria 1-2. El primer gol fou de Franco Gaston Funaro al primer minut del partit. Al minut 72 el Consell empatà amb un gol d’Adrián Bailon i finalment, al minut 81 Josep Vives posà el marcador a dos arribant així al final del partit i duent-se la victòria a casa.

L’equip dissabte al partit. Font: Antonio Cuéllar

Eu Moll Tennis Club

Després d’uns mesos sense participar a cap de les jornades dels Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell Insular de Mallorca a causa de les restriccions, es va tornar a organitzar una prova d’aquest calendari a les pistes del poliesportiu municipal del Port de Pollença.

A la jornada hi participaren vint-i-dos jugadors d’entre 9 i 12 anys, la meitat eren d’Eu Moll Tennis Club i l’altra mitat del Lloseta Racket Club. El format de la diada era que tots els participants juguessin tres partits contra jugadors de l’altre club. Els partits eren o bé d’una duració determinada de vint minuts o bé un set curt a quatre jocs.

Per altra banda diversos jugadors del club participaren en el XXVII Monty Tour & Match Point Sportinca “X Copa Since 90” celebrat a les instal·lacions de l’Sport Inca durant el cap de setmana del 27 i 28 de març. Kevin Gomez, Jaume Socias, Marina Rebassa i Gaspar Company foren els jugadors que hi participaren. El millor resultat fou l’aconseguit per Gaspar Company que va guanyar la final a la categoria cadet per 2/4 4/1 i 10/8.

Gaspar Company, guanyador de la categoria cadet.

Club Bàsquet Pollença

Derrota de l’Infantil Masculí Preferent @jordi_coll_fotografia 60-70 davant el Basquet Manacor


Des del Club expliquen que l’equip “encara no aconsegueix competir els 40 minuts i alterna moments de gran concentració, amb tensió defensiva i córrer en atac, amb moments de desconnexió que ens han duit a arribar a estar -26 davant un equip més físic”.
El final del partit “hem tornat a treure la versió bona i ens ha fet acabar a només deu punts. Amem si a poc a poc aconseguim competir i mantenir la concentració els 40 minuts”.

Fotografia del partit, feta per el Bàsquet Club Pollença


Victòria 77-89 del Cadet Masculí Especial Inmobiliària @el_limon_baleares dins Ciutat d’Inca Bàsquet


L’equip es presentava amb 3 lesionats i 7 efectius dels quals dos havien passat la setmana amb dubtes.
Un molt bon equip local que al final del tercer quart guanyava per 8 i tal com estaven les coses pareixia que aniria a més la diferència.
Però ha sorgit l’èpica d’un grup que treballa cada dia perquè fets així no siguin producte de la fortuna.
17-37 al darrer quart i la victòria que torna cap a Pollença. Des del club expliquen que és “dels partits que tot entrenador vol viure”.

Victòria de l’Infantil Femení Especial 2007 @lacortera Nico & Dolors dins Ciutat d’inca bàsquet 39-77

Des del Club expliquen “molt bona defensa del 1c1 de les nines i molt de criteri per atacar la zona colapsada de les locals. Un partit coral amb bones sensacions que ens ha ajudat a crèixer”.

Victòria del Infantil Masculí Especial MIK INTERNATIONAL GROUP @kiko.oliver1975 81-40 contra Andratx

Un primer quart amb una gran activitat a la defensa, amb bones mans, fintes contínues entre la pilota i el nostre jugador, ens ha dut a posar d’entrada un 27-10 sorprenia tenint en compte els bons resultats d’aquest equip al seu grup i la jornada anterior front al gran favorit el sant Josep.
Però les rotacions han tornat a fer baixar el gran rendiment de la primera part fent un quart bastant fluix en general.
La segona part ha estat un calc de la primera: tercer quart de gran activitat i últim quart per oblidar.

Victòria 57-41 del Junior Masculí A @rex4media_ davant La Salle – Calvià

41 punts rebuts en 40 minuts, “bona feina defensiva dels nostres, en un partit que se va anar davant tot el parti”, expliquen.

Fotografia del partit, feta per el Bàsquet Club Pollença

Bàdminton Pollença

Aquest cap de setmana s’han actualitzat els rànquings dels JEE( Jocs Esportius Escolars) de Mallorca en el que destacam el tercer lloc que té en David als masculins sub 11 i el sext i sèptima posició de n’Esteve i n‘Adam. Aquests, és situen al mig de la taula classificatòria amb domes 2 jornades disputades de 5 jornades totals el que ens fa tenir moltes esperasses de cara a les jornades seguents, ja que es podrien col·locar en les posicions capdavanteres junt amb el David. Per altra banda, als sub 13 domes estem el Club Bàdminton Pollença i de moment na Noelia lidera el grup amb 200 punts empatada amb na Caterina que és segona també amb 200 punts i tercera na Zinab amb 190 punts. 

Pel que fa als sub 15 ( Recordem que aquesta es la categoria que disputa el campionat Balear en edad escolar) ens trobam a na Isabel amb la posició novena però només amb una jornada disputada de les cinc que es duen ja jugades per el que pronosticam una ascensió molt ràpida de la jugadora del CBPollença en les proximes jornades.

Fotografia del president del Club, Marc Monzonis.

Club Volei Pollença

Victòria del Volei Pollença femení davant el Club de Voleibol Vilafranca. Dissabte les pollencines imposaren un 3-0 i s’endugueren els tres sets. El primer quedà 25-20, el segon 25-19 i el tercer 25-23.

L’equip aquest dissabte al partit.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button