Municipi

Ib-red dóna internet i telefonia mòbil gratis a AFAMA

L'empresa oferirà a l'associació connexió gratuïta durant un any sencer


Ib-red ofereix durant un any sencer connexió de fibra òptica i telefonia mòbil a l’associació pollencina AFAMA.
D’aquesta manera, ib-red facilita gratuïtament a l’associació les eines de comunicació necessàries per al seu desenvolupament social.

AFAMA és una entitat formada per professionals i col·laboradors que fa un treball excel·lent en la lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb Alzheimer i l’acompanyament a les seves famílies. Maria Morro, directora de l’associació, destaca la importància d’aquesta col·laboració, ja que “els recursos destinats a fer front a la despesa de telecomunicacions, tan imprescindible avui en dia, els podem invertir en altres necessitats com, per exemple, en equips de protecció individual i col·lectiva en aquests temps de Covid-19”. “Aquesta col·laboració és importantíssima per a nosaltres. Estem molt agraïts a ib-red pel seu sentit de la solidaritat i per l’ajuda prestada. A més, han donat a AFAMA 2 Google Home, altaveus intel·ligents que ens permetrà utilitzar la comanda de veu per interactuar amb serveis d’assistent personal de Google i que ens facilita el dia a dia amb els usuaris dels centres” afirma Maria.

Per la seva banda, Juan Ochogavía, director d’Expansió d’ib-red, comenta la seva satisfacció personal per aquesta col·laboració, ja que sent “admiració i gratitud per la feina realitzada des de l’associació AFAMA, una labor imprescindible per al poble de Pollença”.
En ib-red tenen “un fort compromís amb els nostres clients i la societat”. Com diu Joan Ochogavía: “Posem el nostre granet de sorra en l’impuls de el desenvolupament de la nostra comunitat autònoma i ho fem a través d’iniciatives com aquesta. És el nostre objectiu contribuir en el que puguem recolzant l’educació, l’esport local, el benestar, el medi ambient, la reducció de la desigualtat i la bretxa digital … Per posar un exemple, durant el confinament vam oferir a alumnes de Menorca sense recursos una connexió Wi-Fi gratuïta perquè poguessin seguir les seves classes des de casa”.

En aquest sentit, Juan Ochogavía afirma que “som part activa de la societat balear i, com a tal, contribuïm al seu progrés econòmic, social i, en conseqüència, a la millora de la qualitat de vida de les persones”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X