MunicipiPollença

Hope Mallorca canvia de localització i les cues s’allarguen al Cecili Metel

Centenars de persones esperen aquest dimecres al nou local del banc d'aliments

La situació sanitària ha duit com a conseqüència una crisi amb totes les lletres. Moltes famílies s’han quedat sense feina, sense estalvis i sense recursos. Per això, com ús hem explicat les darreres setmanes, cada dimecres es duu a terme la labor de l’Associació sense ànim de lucre HOPE Mallorca. Si desconeixes la iniciativa, escolta a la seva presidenta, Heimke Mansfeld.

Fins al moment, el banc i recollida d’aliments es duia a terme al local de “Lias La Tafona”, situat al Carrer de Sant Domingo, 17. Però, la propietària del local i alhora, responsable de Hope a Pollença, Astrid Schlegel, ens ha informat que vol “obrir la seva tenda” ara que ja tenim la temporada turística al damunt. Per aquest motiu, aquest dimecres ha estat el primer dia que s’ha canviat de localització i ara pots trobar el banc de Hope Mallorca a la plaça del pou dels tiradors, al carrer de Jonquet.

Recordau que tots els dimecres de 9.30 a 12.30 hores reparteixen aliments de primera necessitat a qui ho necessita. Tant per apuntar-se com a beneficiari o per fer donatius a l’organització tan sols cal acostar-se al local i proporcionar un document d’identitat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button