EsportsMunicipi

Victòries, derrotes i tornades a la competició: Cap de setmana complet d’esports a Pollença

Muntanya, voleibol, piragüisme, vela, badminton... aquests són els resultats dels pollencins esportistes

Àngels Llobera guanya la cursa Héroes contra Duchenne

La corredora Àngels Llobera s’ha proclamat guanyadora de la cursa Reto contra Duchenne, celebrada el passat dissabte a Laujar de Andarax, Almeria. La cursa -entre altres esdeveniments- té l’objectiu de recaptar fons per la investigació de les síndromes de Duchenne i Becker.

Llobera ha participat en la prova de marató, amb una distància 53 km i 2900 metres i amb un temps de 5 hores i 48 minuts, proclamant-se, així, guanyadora. “M’encanta quan els plans surten bé”, proclama la pollencina a xarxes socials.

Club Voleibol Pollença

El club ha tornat a la competició el dissabte 20 de març amb doble victòria. Per una banda victòria de l’equip senior femení contra CV Vilafranca 0 – 3 i per altra, de l’equip senior masculí contra CV Son Ferrer 3 – 0.

Les que no han pogut celebrar el trionf, aquesta vegada, ha estat el cadet A Femení, que perderen 0-3 contra el CV Algaida.

Pòdium al Campionat de Baleares ILCA 6

El Campionat de Balears ILCA 6 (classe Laser Radial) s’ha celebrat del 19 al 21 de març en aigües de Pollença. L’organització va rebre als regatistes dels clubs de Balears. Es va veure marcat per les condicions climatològiques. Tot i això, es varen poder celebrar 6 proves on Marga Perelló de Club Nàutic s’Estanyol ha resultat campiona de Balears Sub17 i Sub 19, Fátima Reyes de Club Nàutic s’Arenal campiona absoluta de Balears i Daniel Cardona de Club Nàutic s’Arenal campió de Balears sub 17 sub 19 i absolut.

El millor resultat dels regatistes del RCNPP l’ha aconseguit Javier Seguí, que ha estat segon classificat en categoria sub 19.

Cristian Agu, campió en la categoria Junior al Campionat d’Espanya de Piragüisme

Cristian Agu, palista del Reial Club Nàutic Port de Pollença es va proclamar ahir campió en categoria Junior C1 al Campionat d’Espanya que tenguè lloc a Sevilla. A més, hagué molta participació de RCNPP. També en C1, Angels Moreno va aconseguir la medalla de plata. Carolina Gonzalez Carvalho i Pere Antoni Prats aconseguiren una cinquena posició en C1, darrera d’ells fou Maria del Mar Prats en sisena posició. I, Ander Aragon Sastre quedà dotzè.

Plata pel Club de Bàdminton Pollença

Sentiments contrapossats a la V ronda dels escolars de Mallorca celebrats el dissabte a Palma a la escola CIDE. Per una part els petits, ” van progresant cada vegada mes i tot i que baixen amb una posició”. “En David sen duu la plata i en Esteve la quarta posicio”, explica el president. Segueixen sumant dins els ranquings i “poden quedar dins les posicions de capçalera”. 

Tornada amb triple derrota per al Club Bàsquet Pollença

Derrota del Cadet Masculí Preferent IBRED 54-95 davant un molt bon Bàsquest Sa Indioteria. L’equip jugà bé pero “el rival ha estat molt superior”, expliquen des del Club pollencí.

Per altra banda, aquest cap de setmana el Cadet Masculí C també s’ha estrenat sofrint la seva primera derrota 43-68 davant el Club Bàsquet Son Cotoner. Des del Club remarquen que per alguns jugadors era “el primer partit de les seves vides” i que és un “debut positiu”.

També han jugat els Junior Masculí A REX4Media contra el CIDE. La derrota fou molt ajustada 72-70. “Toca refer-se i aprendre dels errors” expliquen des del Club.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button