MunicipiPollença

La comissió de Confraries demana als pollencins fotos i vídeos de festes passades

Una exposició virtual i una presencial per recordar les festes passades de Setmana Santa

La Comissió de Confraries del municipi ha decidit adaptar la Setmana Santa a la situació generada per la Covid-19. Per aquest motiu, volen fer una exposició a les xarxes socials de tots els anys anteriors d’aquesta celebració a Pollença. La idea és que s’aniran publicant diferents fotos i vídeos des del 26 de març al 5 d’abril a les xarxes. Per aquest motiu, des de les Confraries fan una crida a la ciutadania per que abans d’aquesta data els faceu arribar el material visual. Expliquen que d’aquesta manera tendrem “totes les festes passades per així poder gaudir tots d’aquesta celebració d’una manera diferent, però sense perdre l’essència i la il·lusió dels anys passats”.


Per poder participar i enviar material audiovisual podeu enviar el material a comissioconfraries@gmail.com. Des de Confraries han explicat que estaran “molt agraïts de la vostra col·laboració amb aquest projecte”. A més, també han avançat que els mateixos dies exposaran dins la Parròquia material relacionat directament amb la Setmana Santa del nostre poble.


“Aquest any hem d’estar més units que mai, molta força i esperança perquè prest puguem tornar a la normalitat i celebrar aquestes petites festes del poble”, acaben en un comunicat.

© Miquel Salas
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button