Municipi

Veïns denuncien la falta de punts de reciclatge pels que viuen fora vila

La falta de contenidors d'aquesta índole "incita a què la gent de les finques no recicli" perquè els punts més propers són a quilòmetres

Reciclar s’ha convertit en un hàbit diari per a milers de persones. És un acte de summa importància per a la societat, ja que el mateix suposa la reutilització d’elements i objectes de diferent tipus que d’una altra manera serien rebutjats. I així, es contribueix a formar més quantitat d’escombraries i danyar menys al planeta.

A Pollença, diferents veïns de la zona d’Almadrava ens han explicat que el fet que només hi hagi contenidors de fems i tenir el més proper a quilòmetres fa que “la gent ho tiri tot al fems” i incita a què “la gent de les finques no reciclin”. Cosa que canviaria, expliquen, “si posessin opció a reciclar als mateixos punts on tenen els contenidors de fems”. Un altre veí de la zona del camí de Llenaire (Cal xino) ens explica que sempre li ha agradat reciclar, però “hi ha dies que me n’afluix perquè ja implica agafar el cotxe i anar a un punt que no te ve de pas”.

Des de Som Pollença, hem fet arribar aquestes crítiques a l’Ajuntament. La regidora d’EMSER, Francisca Cerdà, ens ha explicat que “mai hi ha hagut punts de reciclatge a rústic” però sí “es poden trobar quatre punts de reciclatge com són la carretera de Pollença-Campanet, Can Berenguer, El Vilar i el creue de la Cala cap a la Font“. Per tant, en l’actualitat aquests són els punts als quals han d’assistir els veïns que vulguin reciclar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button