Municipi

Una Setmana Santa adaptada a la Covid

La comissió d'aquestes festes ha decidit seguir endavant amb els actes però de manera reduïda i limitada

La Comissió de Setmana Santa de Pollença i les Parròquies de Pollença i Port han expressat, a través d’un comunicat, que davant la greu situació causada per la pandèmia de la COVID-19 i després de diverses reunions i consultes pertinents, han decidit adaptar la realització dels actes entorn de la Setmana Santa d’enguany a Pollença.

Com ús contàvem fa una setmana, les processons s’han suspès a tot Mallorca. En el cas de Pollença, serien les processons del Diumenge del Ram, Dijous Sant, del Divendres Sant i el Davallament al Calvari. A més, també queda anul·lada la diada al Puig el Dilluns de Pasqua.

Enguany, si no hi ha més novetats restrictives per part de les autoritats sanitàries, tots els actes que es mantenen se celebraran a la Parròquia de Pollença i del Port seguint totes les mesures higièniques i sanitàries (ús de mascareta, gels hidroalcohòlics, distanciament social…) amb l’aforament reduït i limitat.

A continuació, pots saber quins dies se celebraran els actes:

Divendres de Passió, 26 de març a les 20h:

Pregó per Mn. Marià Gastalver Martín, Prior del Santuari de Lluc, seguit d’un concert de la Banda de Música de Pollença. Exposició dels elements propis de cada Confraria dins les capelles. Tot a la Parròquia de Pollença.

Diumenge de Ram, 28 de març:

Benedicció de rams i Ofici a les 10h a la  Parròquia del Port i a les 12h a la Parròquia de Pollença.

A les 17:30h Viacrucis i posteriorment concert de la Banda de Música de Pollença a les 18h a la Parròquia de Pollença.

Dijous Sant, 1 d’abril:

Ofici a la Parròquia del Port a les 18h i a Pollença a les 20h.

Divendres Sant, 2 d’abril:

Ofici a la Parròquia del Port a les 18h i a Pollença a les 20h.

Dissabte Sant, 3 d’abril:

Vigília de Pasqua a la Parròquia del Port a les 18h i a Pollença a les 20h.

Diumenge de Pasqua, 4 d’abril:

Ofici de Pasqua al Port a les 10:30h. i Ofici i processó de l’Encontrada dins la Parròquia de Pollença a les 12h.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X