MunicipiSalut

Obertura de terrasses i reunions familiars de sis persones entre les noves mesures

De dilluns a divendres bars i restaurants podran obrir fins les 17.00 hores i anar quatre persones juntes de dos nuclis de convivència

El Govern ha anunciat les noves mesures de la desescalada a Mallorca. Les més destacades són la reobertura de terrasses de bars i restaurants i l’ampliació de les reunions familiars. Les noves mesures s’aprovaran aquest divendres al Consell de Govern. La majoria d’elles entraran en vigor dissabte, tot i que les més destacades, com són l’obertura de terrasses i l’ampliació de reunions familiars, ho faran el dimarts, 2 de març. Aquestes, estaran vigents durant quinze dies.

Es permet la reobertura de les terrasses de bars i restaurants fins a les 17:15 hores (les 17 hores serà el límit per servir consumicions) i l’ocupació serà d’un màxim del 50 per cent. Es permetrà una ocupació de les taules de fins a quatre persones d’un màxim de dos nuclis de convivència.

Les reunions socials i familiars també s’amplien a sis persones d’un màxim de dos nuclis de convivència i les reunions es permeten tant en exteriors com interiors.

Pel que fa a l’àmbit comercial, s’incrementa l’aforament del 30 al 50 per cent, tant en el petit comerç com en les grans superfícies. Això sí; els centres comercials de serveis no essencials continuaran tancats els caps de setmana i els dies festius. L’horari comercial serà el mateix, així que les botigues hauran de tancar a les 20.00 hores.

En l’àmbit esportiu els gimnasos, que fins ara només podien tenir activitats dirigides de baixa intensitat, tornen a obrir. No obstant això, només podran omplir el seu aforament fins al 30 per cent i l’ús de la màscara serà obligatori.

Referent al toc de queda; segueix igual de 22.00 a 06.00 de la matinada, no es pot sortir de casa.

A continuació, pots veure un resum de les noves mesures:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X