Eu MollMunicipi

El mercat solidari d’Undermoll reuneix més de 2100 euros per la família Úbeda

El mercat va ser tot un èxit i des de l'Associació estan "sorpresos de la responsabilitat, civisme, solidaritat i bona energia que hi va haver"

L’Associació sense ànim de lucre ha fet un mercadet solidari en benefici a la família afectada per l‘incendi del Moll el passat cap de setmana.

Després de la tragèdia, molta gent del poble i associacions s’han mogut per ajudar a la família afectada. Com ús vam contar, l’església també va destinar totes les bacines de les parròquies de Pollença i Port d’un cap de setmana sencer. On van aconseguir reunir més de 2.600 euros.

El passat diumenge, Undermoll també va voler aportar el seu gra d’arena fent un mercadet de segona mà solidari. Des de l’Associació ens conten que estan “molt contents i sorpresos de la responsabilitat, civisme, solidaritat i bona energia que hi va haver al mercadet”.

Des d’Undermoll ens han explicat que van reunir un total de 2.182,70 euros. Aquests doblers aniran íntegrament destinats a la família. De fet, ja se’ls ha fet la transferència, en uns dies disposaran d’aquests i de la solidaritat del poble.

A més, des de l’Associació ens han dit que “va ser molt tranquil, es varen respectar totes les mesures de seguretat i en tot moment havia informadors Covid”.

Informadora Covid, el passat diumenge al mercadet solidari
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X