Eu MollMunicipi

Veïns denuncien l’estat del cablejat a la zona del Coll de Síller

Veïns del municipi han denunciat el mal estat del cablejat elèctric del Coll de Siller del Moll, direcció a Cala Sant Vicenç, que donen servei a aquesta zona del nucli urbà. Els cables estan a l’aire subjectats per diferents pals de llum i en diversos punts pengen fins a tocar a terra. Resulten perillosos, com varen poder comprovar aquests excursionistes i ens ho fan arribar a través d’un vídeo.

El cas ja s’ha posat en coneixement de l’Ajuntament, concretament del delegat del Moll, Andrés Nevado, qui ens ha explicat que “és una zona privada que es troba defora del camí i s’hauria d’encarregar el propietari d’aquesta”. Així i tot, ha comentat que investigaran de “quina companyia elèctrica es tracta i avisarem tot d’una per seguretat i perquè s’arregli quant abans“.

Vídeo de fa uns dies, dels excursionistes que ho denuncien

Més crítiques al cablejat del municipi

No és la primera vegada que es critiquen les instal·lacions elèctriques de Pollença. Fa uns mesos, us explicàvem que Podem Pollença denunciava la “falta de manteniment del cablejat a alguns carrers de Pollença i la Cala”. Amb això, demanava a l’Ajuntament que actués per a exigir el correcte manteniment d’instal·lacions ,ja que, és propietat de la xarxa de distribució elèctrica i telecomunicacions, el qual és de domini públic.

A més, ja fa anys que es parla d’aquest problema sobre el mal estat de la instal·lació elèctrica de la Cala Sant Vicenç on la gran inversió feta per tal de millorar la connexió elèctrica i telefònica de la zona, acabà en un “resultat tercermundista”, segons ens explica el president de l’AAVV fa uns mesos.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. Seria mes concordant dir que els veïns de sant vicenç se queixen del cabletjat cuartmundista en tot el perimetre urbá. I mentres tant van pasant els dies com si lo important fos arribar a final de mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X