Municipi

La FVSM organitza un voluntariat forestal a Ariant

La jornada se centrarà en la cura de l'alzinar. Serà el primer voluntariat forestal de l'any d'ençà que la fundació és la propietària de la finca

La Fundació Vida Silvestre Mediterrània (FVSM) va ser creada el 2002 a Mallorca amb l’objectiu de contribuir a la conservació de la biodiversitat a les Balears i a la resta de la Mediterrània. La Fundació està formada per persones de diferents països i professions.

I és que la FVSM és la propietària de la finca d’Ariant, un espai d’unes mil hectàrees situat al cor de la Serra de Tramuntana, entre els municipis de Pollença i Escorca. L’operació ha estat qualificada per ells mateixos com “la donació més grossa privada mai realitzada a Europa per a la conservació del patrimoni natural i la custòdia del territori”, declaraven el gener.

Ara que està a les mans de la fundació, la idea és organitzar activitats relacionades amb la conservació de la natura. Per això, estrenaran el primer voluntariat forestal d’aquest 2021. El qual serà principalment del cuidat de l’alzinar. Serà el pròxim dissabte 27 de febrer, les places són limitades pel que cal inscripció prèvia. El punt de trobada serà a les 9.30 hores a Pollença i partiran cap a Ariant. Per tant, si estau interessats, us podeu inscriure enviant un correu electrònic a educacion@procustodia.org o bé telefonant al 663791092.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button