MunicipiPollençaSalut

Serà el nou PAC de Pollença una realitat al 2023?

L'Ajuntament del municipi va rebre el passat 29 de gener el projecte d'obres per part del Govern Balear

L’espera s’ha fet llarga però sembla que comença a dissipar-se. Ahir mateix, l’Ajuntament de Pollença comunicava la recepció del comunicat oficial del Govern de les Illes Balears que adjunta el projecte d’obres del que serà el futur PAC (Punt d’Atenció Continuada) del municipi. Encara que el document en qüestió es va entregar el passat dia 29 de gener.

Ara, els tècnics municipals ja han començat a analitzar el projecte de construcció del centre sanitari per tal de redactar l’informe corresponent sobre la seva viabilitat. “El document ha arribat després d’una llarga espera i ja per fi és una realitat”, declarava ahir el batle, Tomeu Cifre, a través d’un comunicat.

Els tècnics municipals ja han començat a analitzar el projecte de construcció del nou centre sanitari

Aquest pas següent, el de l’informe municipal; té un termini màxim d’un mes. D’aquesta manera, el projecte no podrà ralentitzar-se massa més. En ell, han de constar els termes de viabilitat i la forma en la que s’adaptaràn els serveis a l’edifici i al solar on es construirà.

Després d’elaborar aquest informe municipal, el consistori pollencí demanarà una reunió urgent amb els tècnics de la Conselleria de Salut i posarà en comú tots els problemes que hagin sorgit per tal de donar-lis solució.

“Volem avançar el més ràpid possible perque el PAC estigui llest l’any 2023”

Tomeu Cifre, batle de pollença

“Volem avançar el més ràpid possible perque el PAC estigui llest l’any 2023, tal i com teníem previst des del principi”, ha afegit Cifre. El batle ha remarcat la importància de la comunicació entre ells i l’executiu central per així aconseguir treure la licitació d’obres en el “futur pròxim”.

Recreació interiors del futur centre sanitari pollencí
Mostra més

Alba Gonzalez

Corresponsal de La Sexta a les Illes Balears. Present a IB3 Televisió. Colabor amb Som Pollença. El periodisme és la meva vida. Amant de la realitat i les persones. Fan de la filosofia vital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X