Municipi

Suspeses les processons de Setmana Santa a Mallorca

La pandèmia de la Covid-19 també ens deixa sense actes litúrgics a l'exterior

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha signat un decret pel qual suspèn les processons de Setmana Santa i tots els actes litúrgics a l’exterior. És a dir, “qualsevol manifestació de pietat popular a la Quaresma, Setmana Santa i Pasqua que tingui lloc fora de les esglésies”, a causa de la Covid-19.

Així ho ha afirmat el bisbe aquest dimarts a través d’un comunicat. On parla que aquests actes només poden tenir lloc a l’interior de les esglésies, “sempre respectant la normativa sanitària, els aforaments i la distància personal”.

Taltavull ha demanat “comprensió i paciència en aquest moment en el qual cal seguir perseverant en el compliment de les mesures sanitàries”. Així, se suspenen per segon any consecutiu els actes públics relacionats amb la Setmana Santa.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X