Eu MollMunicipiPollença

Les parròquies aconsegueixen reunir 2600 euros per la família Úbeda en un sol cap de setmana

Danilo: "varem recollir moltíssim més del normal d’un cap de setmana qualsevol"

El passat dissabte 30 de gener, us contàvem que havia mort un home a un incendi al Port de Pollença. El virulent foc cremà la propietat de la família i perderen moltes coses. Per això, des de les parròquies de Pollença (Mare de Déu Dels Àngels i Sant Jordi) i del Moll, han volgut aportar el seu granet d’arena “com a comunitat cristiana”.

Per això, les Parròquies de Pollença havien decidit destinar totes les bacines d’un cap de setmana a la família afectada. Així, “en lloc de destinar-les als gastos ordinaris d’una parròquia (electricitat, obres, manteniment, etcètera) les entregarem a la família”. Avui, ens informen que la recollida va ser un èxit. El rector, Danilo, ens explica que varen “quedar molt sorpresos i contents, ja que varem recollir moltíssim més del normal d’un cap de setmana qualsevol”.

Entre el Moll, Pollença i Sant Jordi varen recollir 2678,81 euros i els van fer una transferència el dimarts de la setmana passada. A més, els van fer arribar 120 euros més en mà de persones que varen voler contribuir dies després. Des de les Parròquies de Pollença i Port estan “molt contents de la bona resposta de la gent i de la seva solidaritat”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button