Eu MollMunicipi

Manifestació en cotxe per a salvar els parcs infantils de Llenaire

Serà diumenge 7 de febrer a les 11.30h

Tal i com avançà fa unes setmanes Som Pollença, Demarcació de Costes ha denegat a l’Ajuntament de Pollença l’autorització per a mantenir els parcs infantils situats a les platges de Tamarells, Albercutx i Llenaire, així com les taules de pícnic que hi ha en aquesta darrera.

Més enllà d’aquests punts, Costes també ha denegat mantenir les tarimes que donen accés al mar aptes per a discapacitats, així com instal·lar també un bany públic vora les taules de Llenaire.

És per això que s’ha organitzat per al proper diumenge 7 de febrer, a les 11.30h, una manifestació en cotxe per Llenaire a favor, sobretot, de salvar els parcs de la platja del Port de Pollença, on tants nins, no només turistes sinó també residents, juguen cada dia.

Des de l’organització de la manifestació, conviden a tots aquells que vulguin a unir-se a la causa, sempre complint amb les mesures de seguretat, per tal de lluitar per a un servei que tant diverteix i agrada als més petits de la casa.

Mostra més

Articles relacionats

2 comentaris

  1. 7/02/21 Lo d’aquets matí als carrers del moll és patetic… les bocinas, els cotxes i aquesta protesta ridícula…
    Rompre la pau i el ben estar del veins fent un soroll que no portará enlloc no está justificat… per molt permís que tingui i qui sigui els hi hagi donat. En tot cas, que manifestin les sevas queixas devant l’autoritat competent… ja sigui “costas” , el Govern ò l’Ajuntament.
    I… una cosa pels de l’idea de fer sonar el claxons dels vehicles… anau a pendre pel SAC, que sou IDIOTAS.

Back to top button