Municipi

Les bacines de les Parròquies de Pollença aniran destinades a la família de l’incendi del Moll

La gent que vagi a missa aquest cap de setmana podrà col·laborar

El passat dissabte 30 de gener, us contàvem que havia mort un home a un incendi al Port de Pollença. El virulent foc cremà la propietat de la família i perderen moltes coses. Per això, des de les parròquies de Pollença (Mare de Déu Dels Àngels i Sant Jordi) i del Moll, volen aportar el seu granet d’arena “com a comunitat cristiana”.

El rector, Danilo, ens ha explicat que han decidit destinar les bacines de totes les misses del pròxim dissabte i diumenge tant de Pollença com del Moll. Així, “en lloc de destinar-les als gastos ordinaris d’una parròquia (electricitat, obres, manteniment, etcètera) les entregarem a la família”.

Les misses del dissabte són a les 18.00 hores al Moll i a les 19.30 hores a Pollença. Les de diumenge són a les 9.00 hores a Sant Jordi, 10.30 hores al Moll i 12.00 hores a Pollença.

A més, el rector ens ha contat que també han posat a la seva disposició una part dels locals parroquials del Moll perquè “puguin guardar estris personals fins que trobin una casa”.

La gent que vagi a missa aquest cap de setmana podrà col·laborar amb el que pugui, i així aportar el seu granet d’arena a la família.

A més, el poble també pot col·laborar donant roba, ja que totes les seves pertinències se’ls van cremar a l’incendi. Es necessita roba de dona talla 40-42 i 36 de sabates, i de nin, talla 14-16 i de sabates 38. Si podeu col·laborar de qualque manera, benvolgut serà.

Un dels fills de la víctima, pots llegir les seves pròpies paraules a continuació o a aquest link.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button