MunicipiPollença

Aquest 2021 la RUA de Pollença serà virtual

La iniciativa de Riuràs Pollença es durà a terme en streaming dissabte 13 de febrer

Riuràs Pollença és una iniciativa ciutadana, segons ens ha contat el regidor de participació ciutadana, Mateu Soler, la qual es defineix per ser un “producte barat d’un màxim esforç per riure i fer riure”. Soler, ens ha explicat que són persones que els agrada molt disfressar-se i que cada any participen a la RUA de Pollença. Però, a causa de la situació generada per la Covid-19, han fet aquesta proposta per no quedar-se sense fresses. Tot i això, aquest grup de persones es manté dintre l’anonimat.

La proposta es va presentar a l’Ajuntament i “les bases són clares i fàcils”, ens ha explicat. Aquí, podeu anar a les bases directament. Ja està obert el termini per enviar fotos i vídeos amb la teva millor disfressa. Ha de ser en horitzontal i s’han d’enviar al whatsapp 607 198 628. És “una manera de poder tornar a fer coses amb familiars i amics després d’estar tant de temps sense poder veure’ns”, segons han manifestat a les xarxes socials de Riuràs Pollença.

Els organitzadors “s’encarregaran de tot, de la tria de vídeos i foto, etcètera”, explica Soler. “Des de l’Ajuntament ens farem carreg de la part logística: compra d’obsequis i regals per la gent que participi, pagam la publicitat i els donam difusió a xarxes socials perquè la gent els conegui”. A més ha afegit que els donen “total suport ja que és una iniciativa ciutadana i es el que ens fa més falta”.

La Rua Virtual serà en streaming dissabte 13 de febrer a través del Facebook de la iniciativa. “Hi haurà speakers que comentaran les fresses participants” i “show” perquè tothom pugui riure i passar una bona estona dins el context en el que ens trobem.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button