MunicipiPolíticaPollençaSalut

La regidora i la vacuna del Covid: els millors ‘memes’

El tema s'ha tractat de moltes maneres, des de demanar directament la dimissió de la regidora fins a l'humor

Aquest dilluns, la regidora de Benestar Social, Residència i EMSER, Francisca Cerdà, afirmava haver estat vacunada de Covid19. Davant aquesta notícia, diferents informatius encetaren amb el tema, també fou la conversació de programes de tertúlia en l’àmbit nacional i, va haver molts titulars tant a la premsa balear com nacional:

Alguns titulars de premsa de 02/02/21

Davant aquesta situació, la ciutadania es mostrà indignada a les xarxes socials, però la situació també desembocà en humor. I és que, vivim una època en la qual l’humor és necessari; així ho veuen a El Intermedio, on rigueren del tema polítics-vacunats:

A més, els internautes no han tardat a fer ‘memes‘ i mofes a les xarxes socials. Des dels que han optat per comparatives del batle i la regidora amb Vladimir Putin i la seva filla fins a acusacions directes per “passar davant” a gent gran, sanitaris, etcètera.

Avui dimarts, segueixen alguns dels memes més hilarants que han corregut aquest dilluns com la pólvora després que Cerdà anunciés el que molts ja sospitaven -per l’evasiva al Ple de gener, quan se li va demanar directament si havia estat vacunada-, la vacuna de la regidora.

A continuació, pots veure els ‘memes‘:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button