EconomiaMunicipi

Balears seguirà 15 dies més amb el nivell 4, els bars tancats i les reunions limitades

Es limita la pernoctació en habitacions compartides d’albergs, refugis i hostatgeries a persones del mateix nucli de convivents

El Consell de Govern extraordinari ha decidit aquest divendres l’extensió de l’nivell 4 d’alerta sanitària per a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera davant l’evolució de la pandèmia de la COVID-19. En roda de premsa, la portaveu d’el Govern, Pilar Costa, ha concretat que, durant 15 dies més, els bars, restaurants, grans superfícies i gimnasos romandran tancats. A més, les reunions estaran limitades a un únic grup de convivència.

Activitat turística. Albergs, refugis, hostatgeries o establiments turístics anàlegs

L’acord també preveu que quan un territori de qualsevol de les illes es trobi en el nivell 4 d’alerta sanitària, en els albergs, els refugis, les hostatgeries o els establiments turístics anàlegs —sigui quina sigui la denominació d’aquests— que disposin d’habitacions o sales habilitades per a la pernoctació d’ús compartit i capacitat múltiple, es prohibeix la pernoctació en la mateixa estança de persones que formin part d’unitats de convivència diferents.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X