EconomiaMunicipi

Balears seguirà 15 dies més amb el nivell 4, els bars tancats i les reunions limitades

Es limita la pernoctació en habitacions compartides d’albergs, refugis i hostatgeries a persones del mateix nucli de convivents

El Consell de Govern extraordinari ha decidit aquest divendres l’extensió de l’nivell 4 d’alerta sanitària per a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera davant l’evolució de la pandèmia de la COVID-19. En roda de premsa, la portaveu d’el Govern, Pilar Costa, ha concretat que, durant 15 dies més, els bars, restaurants, grans superfícies i gimnasos romandran tancats. A més, les reunions estaran limitades a un únic grup de convivència.

Activitat turística. Albergs, refugis, hostatgeries o establiments turístics anàlegs

L’acord també preveu que quan un territori de qualsevol de les illes es trobi en el nivell 4 d’alerta sanitària, en els albergs, els refugis, les hostatgeries o els establiments turístics anàlegs —sigui quina sigui la denominació d’aquests— que disposin d’habitacions o sales habilitades per a la pernoctació d’ús compartit i capacitat múltiple, es prohibeix la pernoctació en la mateixa estança de persones que formin part d’unitats de convivència diferents.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button