CulturaMunicipiSalut

L’Associació Pollencina Tasnimakunda construeix la maternitat a Diannah

La reconstrucció del centre va començar la setmana passada

Tasnimakunda és una associació pollencina dedicada a la cooperació internacional i la sensibilització. A més, creuen fermament que la clau per a superar les dificultats d’aquest món resideix en la creació i enfortiment de les aliances entre cultures. Amb aquest pensament, l’associació fa uns mesos que està treballant amb el projecte de construir maternitat al poble de Diannah.

Aquest projecte es duu a terme des de setembre de 2020. L’escenari és la Baixa Casamance, a Senegal. L’edifici en qüestió, es trobava amb problemes estructurals greus, que representen entre d’altres un perill per a la seguretat de les criatures, gestants i personal sanitari que hi treballa. A més, hi ha manca d’higiene, limitada formació tècnica, etcètera.

Per això, amb el projecte, l’associació ha començat a reconstruir el centre. L’objectiu és dotar-lo amb nou equipament adaptat a les necessitats i situació del poble. A continuació, podeu observar la situació del centre el passat mes de desembre:

La reconstrucció del paritori va començar fa dies, el passat 21 de gener. Des de l’associació estan fent feina amb el personal tècnic sanitari local per poder albergar la maternitat al municipi senegalès. Des de l’organització expliquen que del projecte sortiran beneficiades entre 150 i 500 dones i criatures de la comunitat.

Participació de beneficiaris, clau en el projecte

A Tasnimakunda els interessa col·laborar amb entitats actives localment i estan construint un equip de persones interessades en els seus projectes. Es pot col·laborar de diverses maneres:

  • Aportacions econòmiques
  • Aportacions en espècie
  • Facilitant l’execució i la difusió del projecte

Per al moment, el col·laborador més important és el Fons Mallorquí de Solidaritat o Cooperació.

A més, l’associació té present inaugurar aquest any un pla de voluntaris professionals, els quals també són claus en el projecte. També animen a tot aquell que li interessi el projecte a posar-se en contacte amb ells.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X