Eu MollMunicipiPollença

En marxa les actuacions per acabar amb la processionària

Entre avui i demà es durà a terme la campanya per posar fi a la situació

Com cada any, les fileres de processionària ja són al municipi. És cert que enguany, s’han trobat més prest del que toca, ja que normalment es troben en la fase de maduració a principis de primavera. Però, aquest any pel gener ja es troben a aquesta fase i els veïns del Port de Pollença això ho han expressat a les xarxes socials.

L’Ajuntament, davant aquesta inesperada arribada, ha hagut de prendre mesures ràpidament. El mes d’octubre, recordam que ja van dur a terme l’endoteràpia als pins per a lluitar contra aquestes erugues. Es va fer una prova pilot a 50 arbres, tant a Pollença com al Moll, que serviria per avaluar els resultats i incloure aquest servei en la futura licitació del servei de lluita contra plagues al municipi.

El mes d’octubre, realitzant la prova pilot d’endoteràpia

Actuacions entre avui i demà

Com el tractament que es va dur a terme fa quatre mesos no es va realitzar a tots els arbres, aquesta vegada s’actuarà de manera més radical i immediata.

El batle, Tomeu Cifre, ha explicat avui matí a la ràdio municipal que entre avui i demà s’actuarà per acabar amb aquestes. Ha afirmat que l’Associació de Caçadors, es disposarà a disparar a les bosses i nius de les processionàries per així posar fi a la plaga.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X