Municipi

Balears demana al Govern Central que ens prioritzin amb el Pla de Recuperació

Balears és una de les autonomies que més s'ha vist afectada econòmicament per la Covid19

El Govern Balear va demanar ahir al Govern de l’Estat que el Pla de Recuperació amb els nous fons europeus prioritzi aquelles comunitats autònomes que s’han vist més afectades per la crisi derivada de la Covid19, com és el cas de les illes.

Aquest Pla permet finançar amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència del fons Next Generation, les economies més afectades per l’impacte econòmic i social de la pandèmia i per a la millora del seu model econòmic, apostant per la diversificació i major sostenibilitat social, econòmica i mediambiental.

Rosario Sánchez, Consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, va plantejar la necessitat d’adaptar aquest Pla a la situació de cada territori, prioritzant aquells que tenen una major necessitar de reactivació i protecció després d’haver tengut un impacte més gran de la crisi econòmica generada per la pandèmia, com és el cas de Balears. Ho va justificar dient que les illes han sofrit una major davallada del PIB de la prevista i, en conseqüència, una major necessitat de millorar el seu model econòmic.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button