Alternativa per PollençaJunts AvançamMunicipiPolíticaUnides Podem

El TSJ admet a tràmit el recurs contra Ochogavía

L'oposició denúncia que el batle faltàs a la veritat en el darrer ple extraordinari

El Tribunal Superior de Justícia, ha admès a tràmit el recurs presentat per part d’Alternativa, Junts Avançam i Podem Pollença, fa uns mesos, contra l’acord d’anomenar Martí Ochogavía com a nou jutge de Pau de Pollença.

Recordem que els tres grups polítics es manifestaven en contra de l’anomenament d’Ochogavía pel fet de no haver-se justificat l’elecció a partir d’una valoració de mèrits i capacitats dels 14 currículums que es van presentar al càrrec. D’aquesta forma, aquest recurs fou registrat a l’Ajuntament per tal d’impugnar l’acord.

Foto: Unides Podem

Per altra part, el mateix recurs fou també registrat al TSJ, el qual l’ha admès a tràmit, donant 10 dies, tant a l’Ajuntament com a Martí Ochogavía, per tal que presentin les al·legacions que considerin.

Més enllà d’això, l’oposició també denúncia el fet que el batle faltàs a la veritat en el darrer ple extraordinari, al afirmar que el recurs presentat pels tres partits polítics al Tribunal Superior de Justícia, havia estat desestimat quan, en veritat, no havia estat així.

A més a més, Junts Avançam resalta que ja s’han superat els tres mesos que dicta la llei per a poder anomenar un Jutge de Pau, per lo qual demanen la nul·litat de l’acord i que s’assigni un Jutge de Pau titular a partir d’una correcta valoració de mèrits i capacitats i que pugui exercir-ho de forma neutral, sense la necessitat de tornar un favor polític, com ha fet el batle cap a Ochogavía, un antic col·laborador a la seva campanya electoral, el qual no podria exercir les funcions de Jutge de Pau de forma neutral.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X