MunicipiSalut

Possible avanç del toc de queda a les 20h

El Govern ho estudiarà en el cas que demà el Consell Interterritorial ho aprovi

Pilar Costa, portaveu del Govern de les Illes Balears, comunicà ahir la possibilitat d’avançar el toc de queda a les 20h si el Consell Interterritorial aprova que les comunitats autònomes puguin adaptar-lo i revisar-lo.

Si finalment això es compleix, la recomanació de ser a casa a les 20h, tal i com succeeix actualment, es convertiria en una obligació. De moment però, cal esperar a demà per veure si el Consell Interterritorial finalment es mostra favorable a aquesta proposta. Tot i així, si aquest fos el cas, el Govern hauria d’estudiar i valorar la situació i decidir llavors si és convenient o no avançar el toc de queda a les 20h, un cop tengués la competència per a decidir-ho.

Cal recordar que Francina Armengol, Presidenta del Govern, ja va fer aquesta proposta abans de Nadal, la qual havia rebut una resposta negativa per part del Ministre de Sanitat, per lo qual caldrà esperar a la reunió de demà al Consell Interterritorial per a veure quin n’és el resultat.

Sigui la postura que sigui la que finalment des de Balears s’adopti front a la possibilitat d’aquest canvi del toc de queda, Costa assegurà que recolzaran a les altres comunitats autònomes que finalment prenguin la decisió.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X