FormentorMunicipiStreamingVídeo

La Pujada a Formentor es podrà seguir per streaming

Balearslive és l'empresa encarregada de la retransmissió i també es podrà veure per Som Pollença

Balearslive serà l’empresa encarregada de retransmetre en directe la primera Pujada a Formentor del proper 23 de gener, en col·laboració amb Escuderia Costa Nord, perquè tots els aficionats puguin veure-ho des de casa, ja que no podrà haver-hi públic atès a les mesures sanitàries.

Es tracta d’una carrera que formarà part del Campionat de Balears i que consta de tres mànigues que es transmetran de manera individual en directe. Ho podràs seguir des de qualsevol dispositiu amb connexió a partir de les 11.25h del dissabte matí, a través de la web Balearslive, pel Facebook de Som Pollença o fent click al vídeo superior.

Tots els detalls de la carrera

Tal i com s’ha avançat, es tracta d’una prova de tres mànigues on hi haurà participants de la Copa de Drift, del Campionat de Balears de Regularitat Esport, del Campionat de Balears de Tram Cronometrat (vehicles de ral·li amb pilot i copilot) i del Campionat Balear de Muntanya, que recorreran un total de 3,5km.

Prèviament a l’inici de la cursa de dissabte, el divendres 22 de 15.30h a 20h tendran lloc les verificacions dels participants per poder comprovar que tots ells i els seus cotxes compten amb les condicions necessàries. Posteriorment, dissabte començarà el gran dia amb el tancament de la carretera a les 8h, que tornarà a reobrir a les 18h, i l’inici de la carrera a les 11.30h.

Des de l’organització han avançat que hi ha una quarantena d’inscrits, tots de Mallorca a excepció d’un eivissenc, com podeu veure a la següent imatge. En un principi, es previa la participació també de dos equips d’Anglaterra i alguns de la península, però arran de la situació sanitària, no ha pogut esser.

Foto: Escuderia Costa Nord

Entre els inscrits destaquen Pedro Mayol (actual Campió de Balears de Muntanya), Nadal Galiana, Toni Pizà o Alberto Seguí, (tots ells ex campions de Balears de Ral·li).

També hi ha presència pollencina, amb residents o nascuts al municipi, com Miquel Marquet, Roberto Soares i Llorenç Perelló, pendent de confirmació.

Des de l’organització de la Pujada, agraeixen la col·laboració dels patrocinadors així com de l’Ajuntament de Pollença, que han fet possible la celebració d’aquest esdeveniment.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X