MunicipiSalut

Queda poc perquè la Residència de Sant Domingo sigui immune a la Covid

La Residència Sèniors del Moll, per la seva part, espera avui l'arribada de la primera dosi

Falten pocs dies perquè la Residència de persones majors de Sant Domingo rebi l’arribada de la segona dosi de vacunes contra la Covid19. Ho farà el proper dimecres 20 de gener, a les 9.30h com a hora esperada.

El seu director, Toni Pons, ha explicat que “s’estan enllestint els llistats definitius per a enviar a la Conselleria, on consten els noms de les persones que seran vacunades. S’espera poder vacunar a tots els usuaris i personal del centre, a excepció d’una o dues persones que, tot i haver donat negatiu en la PCR, estan en quarantena per haver estat en contacte amb un positiu fora del nostre centre i, per tant, la seva vacunació es farà més endavant”.

Pons ha assegurat que “segons ens han explicat des de la gestió de la vacunació anti Covid, amb l’eficàcia de la vacuna i si tot funciona correctament, s’espera que a partir de dia 27 el nostre centre estigui immunitzat, ja que l’efecte de la vacunació sorgeix una setmana després d’haver-la posat”.

Toni Pons, director Residència Sant Domingo

El que més desitjam amb aquesta vacuna i la immunitat dels nostres residents, és poder donar-lis una vida lo més digna possible, relaxant una mica les mesures, sempre dins un marge que garanteixi la seva seguretat, i que, tan aviat com puguem, puguin rebre visites dels seus familiars i éssers estimats.

Toni Pons

La Residència Sèniors del Port de Pollença reb avui la primera dosi

Residència Sèniors Port Pollença

La Residència de persones majors del Port de Pollença, recentment afectada per un brot de Covid19, no havia pogut rebre encara la primera dosi de la vacuna anti Covid, així com si ja ho ha fet la de Pollença.

Per això, segons ha informat Angélica Miguélez, subdirectora d’Atenció a la Cronicitat del Servei de Salut de Baleares, als mitjans de comunicació, avui, 18 de gener, la Residència Sèniors del Moll, es disposava a rebre aquesta primera partida de vacunes. Era, juntament a la residència de persones amb discapacitat Costa Brava, la que faltava per vacunar dins Mallorca.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X